Coneix-nos

El Titular del despatx és Narcís Jucglà Serra, llicenciat en Dret i Ciències Polítiques per la Universitat Oberta de Catalunya des de l’any 2006.
El nostre compromís és proveir al client de la major agilitat en els procediments, que s’obté, tant de l’eficàcia, constància i minuciositat amb què es dóna curs als assumptes, com del conscienciós coneixement de tots els òrgans judicials i del funcionariat dels nostres partits judicials, tot això sota els principis de confiança, responsabilitat i rigor.
A Procuradors Girona intentem millorar el servei als nostres clients i lletrats, i amb l’objectiu d’oferir els més alts nivells de professionalitat, qualitat i immediatesa, apostem per la comunicació e informació continuada i constant a lletrats i clients. Per això, hem fet una important aposta per l’ús de les noves tecnologies en la gestió i seguiments dels assumptes, fet que ens permet oferir als nostres lletrats un servei de màxima qualitat.

Tot això complementat amb un sistema d’avisos, bé per correu electrònic bé per fax, mitjançant el qual s’avisa amb suficient temps d’antelació i de forma periòdica, dels assenyalaments i venciments pendents, les anotacions o actuacions diàries produïdes en un expedient.